logo

Sistem de supraveghere video

Semnalizare de alarmă la cheie

Nivelul criminalității în țara noastră rămâne a fi înalt. În același timp, o parte semnificativă a crimelor comise sunt jafurile de locuințe private și numeroase instituții comerciale și publice. Acestea nu numai că duc la daune materiale semnificative, ci pot reprezenta, de asemenea un pericol pentru oamenii aflați în instituții, în legătură cu posibilitatea unor acțiuni violente de către răufăcători. În acest sens, este foarte important să se asigure reacționarea rapidă a organelor de drept sau de pază la infracțiunea comisă, păstrînd calmul.

Pentru a asigura o reacționare rapidă, instalarea unui buton de alarmă (CTS) la obiectiv vă poate ajuta. Aceasta este o soluție eficientă, care vă permite să faceți o alarmă neobservată. După aceasta, se efectuează ieșirea operativă la obiectv a serviciului de securitate sau al ordinului de poliție. Drept urmare, oamenii nu sunt expuși unui pericol excesiv. În același timp, este posibilă oprirea infracțiunii și a infractorilor.

Avantajele CTS

Instalarea butonului de alarmă cu ieșirea echipajului al serviciului de securitate privat sau al securității extra-departamentale a Ministerului Afacerilor Interne este o decizie eficientă de menținere a securității instituției. Sistemul oferă o activare fiabilă la activarea utilizatorului și notificarea instantanee a serviciului de pază. Principalele avantaje ale acestor soluții includ următoarele caracteristici:

 • activitate neîntreruptă a butonului de alarmă;
 • reacția instantanee la semnal;
 • ușor de instalat și simplu de utilizat;
 • Prețul accesibil.

Dacă aveți nevoie de proiectare, instalare sau deservirea unui sistem de semnalizare de alarmă, lăsați o cerere pe site-u nostru, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp și vă vom oferi o consultație gratuită. De mulți ani activăm pe piață în domeniul securității și suntem gata să vă oferim un serviciu complex. Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată și la cererea dumneavoastră încheiem un contract de deservire a utilajului.

Sisteme de control și gestionare a accesului la cheie

Sistemele de control și acces este un set de software și hardware folosit pentru a înregistra ieșirea sau întrarea personalului în birou, înregistrarea transportului care întră sau iese de pe teritoriul (sau încăperi), monitorizate printr-un punct de acces: PPC, porți, uși.


Instalarea sistemului de control al accesului permite soluționarea eficientă a problemelor de reglementare (restricționare) a accesului persoanelor neautorizate pe teritoriul sau sediile întreprinderilor și organizațiilor. Mai eficiente și mai funcționale sunt sistemele de control al accesului la rețea, prin intermediul cărora este posibil să se asigure identificarea,
să organizeze înregistrarea utilizării timpului de lucru și să elaboreze scheme de demarcare și control.

Instalarea rețelei sistemului de control și acces face posibilă rezolvarea eficientă a următoarelor sarcini:

 • să asigure controlul accesului vizitatorilor și angajaților la sedii, să-și formeze drepturile în conformitate cu programele de lucru;
 • să organizeze înregistrarea orelor de lucru efective, precum și întârzierile în timp, întârzierea personalului la serviciu etc.
 • utilizarea pentru controlul dispozitivelor de blocare și blocare a accesului de orice tip (porți, bariere, turnichete, încuietori);
 • să utilizeze diverse metode de identificare (amprente digitale, lanțuri cheie, carduri personale) în scopuri de securitate;
 • să realizeze identificarea video personalizată a subiecților (vizitatori și angajați).

Dacă aveți nevoie de proiectare, instalare sau deservirea unui sistem de control acces, lăsați o cerere pe site-u nostru, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp și vă vom oferi o consultație gratuită. De mulți ani activăm pe piață în domeniul securității și suntem gata să vă oferim un serviciu complex. Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată și la cererea dumneavoastră încheiem un contract de deservire a utilajului.

Alarmă de incendiu la cheie

Oferim o gamă completă de servicii pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor alarmă de incendiu.

Instalarea sistemelor automate de alarmă antiincendiu ar trebui să se realizeze în conformitate cu documentația de lucru elaborată (proiect). Modificările procesului de instalare trebuie reflectate în documentația executivă furnizată clientului la etapa de punere în funcțiune a sistemului.

Instalare sistemului de alarmă antiincendiu constă în instalarea panoul de control, detectoarelor de incendiu, de înștiințare, și cablurilor pentru conectarea tuturor dispozitivelor care fac parte din sistem.

Sistemele moderne de protecție împotriva incendiilor sunt integrate cu întregul sistem pentru a oferi siguranță (managementul de aprovizionare și de ventilație de evacuare, echipamente lift, aer conditionat, interfon, securitate, etc).

După finalizarea instalării și punerea în funcțiune a sistemului, este necesară întreținerea. Serviciile sunt gestionate de organizații care au dreptul să desfășoare astfel de activități.

Din actualitatea și calitatea lucrărilor de întreținere efectuate la obiectiv, funcționarea corectă a sistemului în ansamblu, depinde numărul de prelucrări false și de defecțiuni în procesului de funcționare. Sarcina specialistului în întreținere, este de a menține sistemul de alarmă incendiu în stare bună, pentru implementarea completă a funcțiilor atribuite acestuia.

Dacă aveți nevoie de proiectare, instalare sau deservirea unui sistem de alarmă incendiară, lăsați o cerere pe site-u nostru, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp și vă vom oferi o consultație gratuită. De mulți ani activăm pe piață în domeniul securității și suntem gata să vă oferim un serviciu complex. Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată și la cererea dumneavoastră încheiem un contract de deservire a utilajului.

Sistem de securitate la cheie

Sistemul de securitate – un complex automat pentru protecția diferitelor obiecte de proprietate (clădiri, teritorii adiacente, apartamente, încăperi suplimentare, mașini, transport de apă, seifuri etc.). Termenul se generalizează pentru mai multe tipuri de sisteme. Scopul principal este de a preveni, dacă este posibil, prevenirea sau contribuția la prevenirea situațiilor în care se aduce daune oamenilor sau valorilor materiale și nemateriale, care sunt în primul rând legate de acțiunile altor persoane.

Sistemele de securitate pe care le instalăm

Sistem de alarmă prin cablu

Sistemul dispozitivelor de securitate pentru a detecta apariția unui intrus într-o unitate protejată și pentru a transmite o alertă pentru a lua măsuri de reținere a infractorului.
+ Fiabilitate ridicată a sistemului 
– Necesitatea de cablare
= Este utilizat în întreprinderi mijlocii și mari din orice domeniu de activitate

Radio canal GSM de semnalizare

Un sistem de securitate care notifică prin SMS atunci când unul dintre senzorii din sistem este declanșat. Un astfel de sistem de securitate poate include senzori de mișcare fără fir, senzori de spargere a geamului, incendiu, gaz și scurgere de apă.
+ Notificări instantanee prin SMS privind pătrunderea, către mai multe numere de telefon
+ Sporește nivelul de securitate în cazul utilizării concomitent cu  sistemul de supraveghere video
+ Preț avantajos la cheltuieli adiționale
+ Nu necesită cablare
– Nu este întotdeauna posibil să reacționați la alarmă dacă există o distanță mare între dvs. și obiect
= Potrivit pentru apartamente, case particulare, în cazurile în care bugetul este limitat

Semnalizare la pupitru centralizat

Sistemul de securitate, care include servicii de monitorizarea și reacția echipelor mobile la semnalele de alarmă a sistemului.
+ Timpul de sosire a echipelor mobile în 5-7 minute după o alarmă
+ Notificări instantanee prin SMS privind pătrunderea, către mai multe numere de telefon
+ 24 de ore de monitorizare și reacționare 
+ Control la distanță cu aplicația mobilă
– Plăți lunare către serviciul de monitorizare
= Întrebuințat pentru locuințe și întreprinderi unde există riscul de furt 

Dacă aveți nevoie de proiectare, instalare sau deservirea unui sistem de securitate, lăsați o cerere pe site-u nostru, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp și vă vom oferi o consultație gratuită. De mulți ani activăm pe piață în domeniul securității și suntem gata să vă oferim un serviciu complex. Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată și la cererea dumneavoastră încheiem un contract de deservire a utilajului.

Sistem de supraveghere video la cheie

Compania «Agentex SRL» montează profesional sisteme de supraveghere video la cheie. Activitatea noastră este licențiată și garantăm transparența colaborării. Vă asigurăm o garanție oficială, și oferim suport tehnic post-garanție pe toată perioada de exploatare a sistemului de supraveghere video.

Un sistem de supraveghere video analogic este un complex de mijloace software și hardware prin care realizează supravegherea și înregistrarea imaginilor video care apar la un obiect protejat. Echipamentul dat este ușor de întreținut, configurat și operat, plus nu necesită cheltuieli financiare mari. Tehnologia se consideră învechită datorită imunității scăzute la interferențe, a funcționalității limitate și a imaginilor de calitate joasă, comparativ cu dispozitivele Digitale. Cu toate acestea, în anumite cazuri, utilizarea acestui tip de supraveghere este o oportunitate din punct de vedere financiar. De exemplu, sistemele de supraveghere video analogice sunt potrivite pentru obiecte mici, atunci când este necesară organizarea controlului general al teritoriului.

Ce este inclus în complex

Funcționarea sistemului de supraveghere video se realizează prin procesarea unui semnal analogic de înaltă frecvență.

Setul de echipamente cuprinde următoarele elemente:

 • Camerele video;
 • Rețea prin cablu;
 • Videoregistratorul;
 • Monitorul;
 • Hard disk HDD.

Dacă aveți nevoie de proiectare, instalare sau deservirea unui sistem de supraveghere, lăsați o cerere pe site-u nostru, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp și vă vom oferi o consultație gratuită. De mulți ani activăm pe piață în domeniul securității și suntem gata să vă oferim un serviciu complex. Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată și la cererea dumneavoastră încheiem un contract de deservire a utilajului.