logo

Pază fizică

Serviciile oferite de compania Agentex SRL sunt adaptate fiecărui segment de activitate și fiecărui client în parte. În funcție de solicitările Dvs. oferim soluții și mecanisme bine puse la punct pentru a preveni situațiile neplăcute (furt, vandalism, agresiune, etc.). În special, grație specialiștilor bine pregătiți și dotați cu echipamente corespunzătoare, Agentex SRL oferă și servicii de pază fizică. Compania dispune de soluții eficiente pentru fiecare! Fie că e vorba de casă, oficiu, teritorii private, spații de vânzare cu amănuntul, parcări, blocuri rezidențiale, depozite etc. – experiența noastră ne permite să venim cu soluții moderne și de calitate. Astfel, agenții de pază ai companiei Agentex SRL vor asigura siguranța Dvs. în orice colț al țării 24/24 ore 7/7 zile.

Serviciul pază fizică asigură:

– patrularea teritorială; +monitorizarea prin intermediul sistemului de supraveghere video;

– autorizarea accesului în obiectivul supravegheat;

– prevenirea actelor ilegale neconforme cu legislația în vigoare.

Dacă aveți nevoie de pază fizică, lăsați o cerere pe site-ul nostru. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de un specialist din cadrul Agentex SRL. Angajații calificați ai companiei vor asculta dorințele și cerințele Dvs. și vă vor oferi o consultație gratuită. Menționăm că compania Agentex SRL activează de peste 18 ani în domeniul securității, respectiv suntem gata să vă oferim servicii complexe! 

Compania Agentex SRL propune spre atenția Dvs. oportunitatea instalării unui sistem de difuzare și notificare, care este folosit pentru a putea avertiza rapid persoanele dintr-o anumită clădire/spațiu despre diverse situaţii de urgenţă care le-ar putea pune viaţa în pericol. În special, acesta este folosit atunci când viața și sănătatea oamenilor sunt puse în pericol iminent. Astfel, cu ajutorul difuzoarelor instalate de către Agentex SRL, toate persoanele din clădire/spațiu vor fi avertizate și notificate rapid despre evacuarea prin ieșirile de urgență. De asemenea, sistemul de alertă permite repetarea ciclică a mesajelor de alertare la anumite intervale de timp.

Sistemul de alertă vă permite de asemenea:

– să redați muzică de fundal în spații comerciale;
– să difuzați publicitate în spații comerciale;
– să anunțați diverse oferte în spații comerciale;
– să notificați persoanele în locuri publice.

Dacă aveți nevoie de proiectarea, instalarea sau deservirea unui sistem de difuzare și notificare, lăsați o cerere pe site-ul nostru. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de un specialist din cadrul Agentex SRL. Angajații calificați ai companiei vor asculta dorințele și cerințele Dvs. și vă vor oferi o consultație gratuită. Menționăm că compania Agentex SRL activează de peste 18 ani în domeniul securității, respectiv suntem gata să vă oferim servicii complexe! Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată a utilajelor și la cererea Dvs. încheiem un contract de deservire și mentenanță a echipamentelor. Asigurăm clienții cu sisteme performante și durabile în timp!

Nivelul criminalității în Republica Moldova rămâne a fi înalt. În același timp, o parte semnificativă a crimelor comise pe teritoriul țării sunt jafurile, în special produse în locuințe private și numeroase instituții comerciale și publice.

Având în vedere posibilitatea comiterii unor acțiuni violente de către răufăcători, jafurile cauzează nu doar daune materiale, ci și pot pune în pericol viața persoanelor aflate în instituții/locuințe. În acest sens, este important ca, la timpul potrivit, organele de ordine sau agențiile de securitate să reacționeze rapid la infracțiunea comisă, totodată, menținând calmul.

Instalarea unui buton de alarmă este o soluție eficientă, care vă permite să chemați neobservat agenții de pază în caz de furt. Ulterior, serviciul de securitate sau echipajul de poliție vor ajunge rapid la fața locului. Drept urmare, datorită instalării acestui buton, oamenii nu sunt expuși pericolului excesiv, infractorii pot fi ușor prinși, iar crimele pot fi prevenite.

Avantajele butonului de alarmă

Instalarea unui buton de alarmă, care asigură intervenția rapidă a echipajului serviciului de securitate privat sau a departamentului de securitate al Ministerului Afacerilor Interne, este o soluție eficientă pentru a garanta securitatea instituției Dvs. Activând butonul de alarmă, la serviciul de securitate survine o notificare imediată, iar utilizatorul se poate simți în siguranță.

Principalele avantaje ale butonului de alarmă:

 • funcționarea neîntreruptă a butonului de alarmă;
 • răspuns instant la semnal;
 • ușor de instalat și simplu de utilizat;
 • preț accesibil.

  Dacă aveți nevoie de instalarea unui buton de alrmă, lăsați o cerere pe site-ul nostru. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de un specialist din cadrul Agentex SRL. Angajații calificați ai companiei vor asculta dorințele și cerințele Dvs. și vă vor oferi o consultație gratuită. Menționăm că compania Agentex SRL activează de peste 18 ani în domeniul securității, respectiv suntem gata să vă oferim servicii complexe! Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată a utilajelor și la cererea Dvs. încheiem un contract de deservire și mentenanță a echipamentelor. Asigurăm clienții cu sisteme performante și durabile în timp!

Sistemul de control și gestionare a accesului este o combinație de dispozitive tehnice și software integrate într-un singur sistem pentru monitorizarea și controlul punctelor de intrare/ieșire la un anumit obiect. De exemplu, intrarea/ieșirea personalului în/din birou, înregistrarea transportului care intră/iese de pe un anumit teritoriu (sau dintr-o încăpere). În aceste cazuri, supravegherea este asigurată printr-un punct de acces: punct de trecere, porți, uși etc.

Sistemul de control și gestionare a accesului este popular în rândurile întreprinderilor și companiilor, care respectă regimul integrat de securitate și nu acceptă prezența persoanelor neautorizate pe teritoriul lor.

Cele mai eficiente și funcționale sunt sistemele de control a accesului de rețea. Cu ajutorul acestora pe un anumit teritoriu/spațiu monitorizat poate fi asigurată identificarea oricărei persoane. De asemenea, poate fi realizată contabilizarea timpului de lucru, precum și introducerea unor scheme de demarcație și control.

Instalarea rețelei sistemului de control și gestionare a accesului contribuie la soluționarea eficientă a următoarelor sarcini:

 • asigură controlul accesului vizitatorilor și angajaților la sedii în conformitate cu programul de lucru;
 • efectuează înregistrarea orelor de lucru efective, precum și întârzierile personalului la serviciu etc.;
 • asigură blocarea accesului de orice tip (porți, bariere, turnicheți, încuietori);
 • oferă diverse metode de identificare (amprente digitale, brelocuri chei, carduri personale) în scopuri de securitate;
 • efectuează identificarea video personalizată a subiecților (vizitatori și angajați).

Dacă aveți nevoie de proiectarea, instalarea sau deservirea unui sistem de control acces, lăsați o cerere pe site-ul nostru. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de un specialist din cadrul Agentex SRL. Angajații calificați ai companiei vor asculta dorințele și cerințele Dvs. și vă vor oferi o consultație gratuită. Menționăm că compania Agentex SRL activează de peste 18 ani în domeniul securității, respectiv suntem gata să vă oferim servicii complexe! Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată a utilajelor și la cererea Dvs. încheiem un contract de deservire și mentenanță a echipamentelor. Asigurăm clienții cu sisteme performante și durabile în timp!

Compania Agentex SRL oferă o gamă largă și complexă de servicii pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemului de alarmă antiincendiu.

Instalarea sistemelor de alarmă antiincendiu este realizată în conformitate cu proiectul de lucru elaborat de compania Agentex SRL. Orice modificare în procesul de instalare este reflectată în documentele proiectului, care sunt furnizate clientului la etapa inițială de implementare a sistemului.

Sistemul de alarmă antiincendiu presupune instalarea panoului de control și a detectoarelor de incendiu, integrarea sistemului de alarmă și a cablurilor pentru conectarea tuturor dispozitivelor, care fac parte din sistem.

Cu scopul de a oferi siguranță maximă clienților noștri, sistemele moderne de protecție împotriva incendiilor oferite de Agentex SRL sunt integrate cu sistemul întregii locuințe (sisteme de ventilație, echipamentele ascensorului, climatizatoare, interfon, pază etc.).

După finalizarea instalării și punerea în funcțiune a sistemului este necesară mentenanța acestuia. Aceste servicii pot fi oferite doar de organizații, care au dreptul legal de a desfășura astfel de activități. O asemenea companie este Agentex SRL.

Relevanța și calitatea lucrărilor de mentenanță a echipamentului și funcționarea corectă a sistemului se manifestă prin numărul alarmelor false și defecțiunile apărute în procesul exploatării. Din acest motiv, sarcina tehnicianului de întreținere al companiei Agentex SRL este de a menține sistemul de alarmă în stare bună, pentru implementarea completă a funcțiilor atribuite acestuia.

Dacă aveți nevoie de proiectarea, instalarea sau deservirea unui sistem de alarmă antiincendiu, lăsați o cerere pe site-ul nostru. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de un specialist din cadrul Agentex SRL. Angajații calificați ai companiei vor asculta dorințele și cerințele Dvs. și vă vor oferi o consultație gratuită. Menționăm că compania Agentex SRL activează de peste 18 ani în domeniul securității, respectiv suntem gata să vă oferim servicii complexe! Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată a utilajelor și la cererea Dvs. încheiem un contract de deservire și mentenanță a echipamentelor. Asigurăm clienții cu sisteme performante și durabile în timp!

Sistemele tehnice de securitate reprezintă un complex de dispozitive și sisteme electronice menite să sporească eficiența implementării măsurilor de protecție a diferitelor obiecte imobiliare (clădiri, teritorii adiacente, apartamente, spații suplimentare, safeuri etc.). Sistemele de securitate au drept scop prevenirea prejudiciilor/daunelor/pericolelor în adresa oamenilor și/sau valorilor materiale și nemateriale.

Agentex SRL pune la dispoziția Dvs. următoarele sisteme de securitate:

Sisteme de alarmă prin cablu:

+ nu este necesară înlocuirea bateriei;

+ sisteme cu fiabilitate ridicată

-– necesită cablare.

Sisteme de alarmă wireless:

+ nu necesită cablare;

+ instalare rapidă;

-– cost semnificativ;

– este necesară înlocuirea bateriei.

În ambele cazuri, sistemele de alarmă pot fi operate de panourile de control. Panoul de control asigură o primire a mesajelor de alarmă de la detectoare, generează mesaje de alarmă şi le trimite la staţia centrală de monitorizare, ceea ce sporește semnificativ eficiența sistemului de securitate.

Sisteme de securitate, care includ monitorizarea permanentă, precum și participarea echipelor de intervenție rapidă la declanșarea semnalului de alarmă.

 • echipele de intervenție rapidă sosesc în decurs de 5-7 minute de la declanșarea semnalului de alarmă;
 • monitorizare și intervenție 24/24;
  – efectuarea plăților lunare către serviciul de supraveghere.

Se recomandă pentru locuințele și întreprinderile unde există risc sporit de furt.

Dacă aveți nevoie de proiectarea, instalarea sau deservirea unui sistem de alarmă, lăsați o cerere pe site-ul nostru. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de un specialist din cadrul Agentex SRL. Angajații calificați ai companiei vor asculta dorințele și cerințele Dvs. și vă vor oferi o consultație gratuită. Menționăm că compania Agentex SRL activează de peste 18 ani în domeniul securității, respectiv suntem gata să vă oferim servicii complexe! Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată a utilajelor și la cererea Dvs. încheiem un contract de deservire și mentenanță a echipamentelor. Asigurăm clienții cu sisteme performante și durabile în timp!

Consultanții Agentex SRL vă pot îndruma oricând pentru a identifica soluția optimă în alegerea unui sistem de securitate pentru proprietatea Dvs. O soluție în acest sens poate fi instalarea sistemelor de supraveghere video. Acestea permit monitorizarea activității din preajma obiectului protejat, dar și situația din orice zonă aflată sub supraveghere. În același timp, sistemele de supraveghere video oferă rezultate extraordinare, identificând persoanele și acțiunile suspecte ale acestora și înregistrând dovada producerii evenimentului prejudicial. Sistemul de supraveghere video poate fi combinat cu un sistem de alarmă pus la dispoziția Dvs., de asemenea, de către compania Agentex SRL.

Sistemele de supraveghere video presupun:

 • monitorizarea și înregistrarea imaginilor video de o calitate înaltă;
 • accesul la înregistrările video poate fi asigurat de pe orice dispozitiv din orice colț al lumii;
 • primiți o notificare în cazul pătrunderii ilegale a unei persoane în zona protejată;
 • deschiderea automată a porților presupune identificarea vehiculelor auto după numărul de înmatriculare sau excluderea factorului uman (agent de securitate), ceea ce va reduce semnificativ timpul de așteptare la intrare;
 • stocarea imaginilor video pe suporturi fizice și cloud;
 • NEW! Oferim imagini color și pe timp de noapte.

Setul de echipamente cuprinde următoarele elemente:

 • camere video;
 • cabluri de rețea;
 • înregistrator video;
 • Hard Disk Drive (HDD).

Dacă aveți nevoie de proiectarea, instalarea sau deservirea unui sistem de supraveghere, lăsați o cerere pe site-ul nostru. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de un specialist din cadrul Agentex SRL. Angajații calificați ai companiei vor asculta dorințele și cerințele Dvs. și vă vor oferi o consultație gratuită. Menționăm că compania Agentex SRL activează de peste 18 ani în domeniul securității, respectiv suntem gata să vă oferim servicii complexe! Dezvoltăm proiecte, efectuăm instalarea calificată a utilajelor și la cererea Dvs. încheiem un contract de deservire și mentenanță a echipamentelor. Asigurăm clienții cu sisteme performante și durabile în timp!