logo
image

Despre noi

Compania Agentex SRL oferă servicii complexe în domeniul sistemelor de securitate – de la consultanță, proiectarea sistemului, instalare – până la deservirea și mentenanța echipamentelor. Echipa Agentex SRL instalează profesional, calitativ și eficient diverse tipuri de sisteme de securitate – la cheie. Pe lângă deosebita calitate a serviciilor prestate, ne interesează construirea unor legături reciproc avantajoase cu clienții noștri, iată de ce întotdeauna ne străduim să fim un partener onest, competent și merituos, care garantează păstrarea transparenței și a celor mai înalte standarde de calitate pentru toate proiectele şi activităţile în care suntem implicaţi. Activitatea Agentex SRL este licențiată, respectiv oferim o garanție oficială pentru toate serviciile prestate de către compania noastră. De asemnea, efectuăm întreţinerea ulterioară a sistemelor de securitate în garanție și post-garanție. Apelați la Agentex SRL și împreună vom alege cea mai bună soluție pentru Dvs., conform cerințelor și necesităților pe care le aveți!

Ce ne distinge de alte companii?

image

Eficiență

Compania Agentex SRL respectă standardele de calitate și parametrii tehnici privind exploatarea sistemelor de securitate.

image

Suport 7 zile pe săptămână

Oferim sprijin și supraveghere permanentă 24 de ore din 24/7 zile pe săptămână. După darea în exploatare a proiectului, în orice moment puteți lua legătura cu un specialist al companiei Agentex SRL.

image

Consultație gratuită

La necesitate, în termen de 24 de ore de la solicitarea parvenită, un inginer din cadrul Agentex SRL va sosi la Dvs. pentru a analiza și a soluționa problemele apărute.

image

Echipamente moderne

Agentex SRL utilizează tehnologii moderne, fiabile și avansate.

image

Experiență bogată de muncă

Agentex SRL este o companie licențiată cu peste 20 de ani de experiență în domeniul sistemelor de securitate, timp în care am câștigat o reputație impecabilă oferind servicii excelente clienților. Experiența acumulată de-a lungul anilor oferă echipei Agentex SRL posibilitatea de a vă garanta instalarea rapidă și de înaltă calitate a unui sistem de securitate în termen de doar o zi.

image

Garanție de la 2 ani

Fiecare proiect este realizat individual de un inginer de înaltă calificare. În același timp, Agentex SRL oferă o garanţie de conformitate în corespundere cu legislația în vigoare. Astfel, garantăm că produsul vândut de către noi este conform cu specificațiile pe care ne-am angajat că le vindem.

image

Echipă de profesioniști

Avem o echipă diversificată de ingineri și agenți de securitate licențiați, certificați și profesioniști, care sunt gata în orice moment să protejeze persoane, bunuri, proprietăți.

image

Abordare individuală

Venim cu o abordare individuală pentru fiecare proiect, menită să satisfacă nevoile complexe ale clienților noștri. Astfel, pentru fiecare în parte alegem echipamente necesare și fiabile la cel mai rezonabil preț.